pénisznövelés 10 Dolog, amit tudnod Kell, Mielőtt egy Pénisz Bővítés

xxl pénisz növekedés a pénisz mérete

1. Egy tanulmány szerint urologists Kevan R. Wylie a Királyi Hallemshire Kórházba, Ian Eardley a St. James pénisznövelés Kórház, Leeds, Anglia megállapította, hogy bár a 85% - a, a nők boldogok a méret a partnered péniszét, 45% - a, a férfiak nagyobb.

2. Az "átlagos" péniszét tól körülbelül 5,5-6,2 cm hosszú, 4.7 5.
1 cm kerület midshaft.

3. De... a kutatás, a pénisz mérete is lehet egyoldalú, mert a férfiak, akik szívesen önkéntes mérési vizsgálatok általában nagyobb pénisz mindegy. Úgy gondolják, hogy a laboratóriumi átlagok lehetne egy centivel nagyobb, mint az igaz populáció mérete.

4. Nincs pontos meghatározása, hogy mi minősül kirívóan kicsi a pénisze, de iránymutatás javasoljuk, hogy csak azokat a merevedéssel hossza kevesebb, mint 2.75 3 cm figyelembe kell venni a pénisznagyobbító műtétet.

5.

A műtét növeli a pénisz hossza magában foglalja a vágás a felfüggesztő szalag, amely csatlakozik a pénisz a kismedencei. Ha az ínszalag vágjuk, a pénisz lóg alacsonyabb, ami azt jelenti, hogy egy átlagos növekedése 1,3 cm hosszúságú, azonban ez is okoz a pénisz pont lefelé, amikor feláll. A műtét növelése, a kerülete a pénisz során injekciós kövér venni, máshol a szervezetben. Ezt el lehet hagyni a pénisz keres, egyenetlen vagy darabos, valamint a bevitt zsír eltűnik idővel. Fogyás, vágás szeméremszőrzet egy biztonságosabb, olcsóbb módja annak, hogy néz ki a pénisz tovább.

6. Pénisz szorongás sokkal gyakoribb a fiatalabb, vagy szexuálisan tapasztalatlan emberek. Hibás pornó. Wylie, Eardley megállapította, hogy 37% - a férfi, aki aggódik a pénisz mérete azt mondta, hogy a problémák kezdett, a serdülőkor után látták, erotikus képek, az első alkalommal.

7.

Mert kockázatos, valamint a bizonyítékok az ellátás korlátozott, csak bővítés műtét, az NHS ha a pénisz megsérült betegség vagy sérülés.

Ha a motívum teljesen kozmetikai fizetnék körül £5000 kell az eljárást elvégezni négyszemközt.

8. Valószínűleg nem kell. Egy hét évben tanulmány a férfi, aki átesett pénisz hosszabbító műtét által a Szent Péter Andrology Központ, valamint az Intézet Urológia kiderült, hogy a legtöbb férfi volt, átlagos méretű pénisz kezdeni, de valójában szenved a pénisz diszmorfiás zavar, egy gondja a pénisz mérete.

9.

A tanulmány csak 27% - a, a férfiak pénisz-diszmorfiás zavar számolt be, hogy a tartalom a műtét eredménye, összességében csak 35% - a, a betegek elégedettek voltak az eredménnyel műtét.

10. Tehát, ha komolyan fontolgatja, pénisz bővítés jobb lenne - fizikailag, szellemileg, mind anyagilag -, hogy a pszichoszexuális terápia első. A GP utalhat, de ez gyorsabb, hogy lásd magad keresztül a 'keress egy terapeuta' funkció a Főiskola Szexuális, Párkapcsolati Terapeuta weboldal