pénisznövelés házilag Veszélyek A Férfi Bővítés Pirulák

xxl pénisz növekedés a pénisz mérete


Férfi bővítés pirulák nem értelmében bármilyen kormány rendelet, therefoure a kockázatok nem ismertek.

Férfi bővítés pirulák pénisznövelés házilag is értékesített, mint férfi bővítés pirulák, pénisz bővítés pirulák vagy egyéb nevek, vagy számon, a gyártók által a módszer, hogy a férfiak növeli a pénisz méretét anélkül, hogy a gyógyszeres kezelés, vagy használja a műtét. Míg a követelések a gyártók, hogy ezeket a kiegészítőket, úgy tűnik, csábító, hogy néhány ember, ezek a termékek jön a potenciális veszélyek. Beszéljünk egy orvossal, ha figyelembe vesz minden tartozékkal vagy a pénisz bővítés, kiegészítés.

Étrend-Kiegészítők

Férfi javítása tabletták általában kapható étrend-kiegészítő.

Egy étrend-kiegészítő szerint a Food and Drug Administration, minden olyan termék, amely tartalmaz egy étrend-összetevő, amely a fogyasztói veszi szájon át, amelyet a gyártó kiegészítő ember diéta. Étrend-kiegészítők tartalmaznak, gyógynövények, növényi kivonatok, illetve más hasonló termékek, illetve bármely azt állítja, hogy a gyártó tesz a hatékonyság kell bizonyítékkal kell alátámasztani.

Tisztaság

Mint étrend-kiegészítő, férfi javítása tabletta gyártók csak kell lennie benne, hogy a termék biztonságos emberi fogyasztásra. A termék nem felel meg a tisztasági követelmények, például vényköteles gyógyszerek. Ez azt jelenti, hogy mi minden tabletta szedése változhat a tételek, még a fogamzásgátló tabletta tabletta. További, a kiegészítők anyagokat tartalmazhatnak, amelyek akadályozzák, vagy kölcsönhatásba vényköteles gyógyszer szedése.

Biztonsági

Mint étrend-kiegészítő, pénisz bővítés pirulák nem kell kormány jóváhagyását, mielőtt a gyártó engedje őket eladó az Egyesült Államokban.


A Food and Drug Administration teszi jóvá kell hagynia minden gyógyszer, vagy kábítószer, mielőtt a gyártók is lehet árulni, de nem is kell, hogy jóváhagyja férfi bővítés pirulák. Ha az FDA állapítja meg, hogy a termék nem biztonságos vagy egészségügyi kockázatot jelent, csak eltávolítása után a termék a termék már a piacon.

Hatékonyság

Étrend-kiegészítők, amelyek azt állítják, hogy bővíteni a pénisz ígéretes többet, mint amennyit teljesíteni tudunk. Míg étrend-kiegészítő gyártók képesnek kell lennie arra, hogy támogatja azt állítja, hogy a bizonyíték, ez nem jelenti azt, hogy a bizonyítékok vannak nagyon jó, az sem garantálja, hogy a pénisz valójában nő. Beszerző ezeket a termékeket azt jelenti, hogy pénzkidobás egy haszontalan terméket.